top of page

Månedens bilde - Deichman Torshov

Hei kjære venner! I løpet av august kan man se nærmere mitt maleri "En Tur", 100x81 cm i Deichman Torshov, Oslo. Maleriet mitt er Månedens bilde/ Torshov Kunst- og Kulturforening.

Som regel tenker jeg over et maleri i hodet, skisserer komposisjonen på papir og så går til lerretet og maler. Den dagen jeg startet å male dette bildet skjedde det noe uforståelig med meg. Jeg bestemte meg for å ta en pause. Etter en stund fortsatte jeg å jobbe. Jeg gikk sakte mot lerretet og så langveisfra, gikk rundt lerretet for å se bildet på lerretet fra forskjellige vinkler og perspektiver.

Og plutselig innså jeg at bildet nesten var klart. Det var bare nødvendig å legge til noen få linjer og flekker. Videre ble alt fullført i følge av kunstreglene og komposisjonen.

Bildet ser interessant og stilig ut. Det kan ikke gjentas. Motivet kom av seg selv underveis i arbeidet. Bildet dukket nettopp opp selv. Maleriet "En Tur" bærer positiv energi og glede. Her er historien om dette maleriet. Jeg planla et abstrakt, men det viste seg å være et vakkert figurativt maleri.

Maleriet er til salg!30 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Svetlana Rezvaya
Svetlana Rezvaya
Aug 05, 2023

Tusen takk til alle som har lest mitt innlegg! Hilsen fra Svetlana♥️😁🌹

Like
bottom of page